Petković Tim Security

Preduzeže specijalizovano za pružanje kompletnog fizičko-tehničkog obezbeđenja na teritoriji Beograda, kao i cele Srbije. Zahvaljujući višegodišnjoj praksi i iskustvu u radu, u mogućnosti smo da ponudimo efikasnu uslugu i podignemo bezbednost Vašeg objekta i poslovanja na zadovoljavajući nivo.Višegodišnje iskustvo u nekoliko oblasti. Prihvatamo izazove.

Mi smo pratioci velikih klijenata, sa kojima smo uspostavili odličnu saradnju.

Posedujemo višegodišnje iskustvo na obezbeđenju raznih sportskih manifestacija: fudbalskih, košarkaških, vaterpolo, rukometnih i odbojkaških klubova Srbije, takmičenja u orijentiringu,umetničkom klizanju,modernom plesu,sinhronom plivanju,sportski ribolov itd.

Kredibilitet i uspešnost poslovanja Petković tim security d.o.o., počiva na visokoprofesionalnim kadrovima koji imaju veliko iskustvo u oblasti privatnog obezbeđenja. Svi pripadnici službe fizičkog obezbeđenja su neosuđivani, fizički spremni i obučeni za rad na poslovima fizičkog obezbeđenja lica, imovine i poslovanja. Po raznim osnovama angažovano oko 500 pripadnika muškog pola i oko 40 pripadnica ženskog pola koje imaju višegodišnje iskustvo na poslovima FTO-a i redarskim poslovima.

Naše slike.

Spremni smo za
sve izazove.
Uvek.


NAŠA PONUDA

Reči naših klijenata Puno znače

 • Specifična vrsta obezbedjenja u našoj ustanovi i odnos koji imamo sa firmom Petković Tim security dugi niz godina, proizveli su veliku i kvalitetnu saradnju i poslovni odnos na najvišem nivou.
  Specijalistička bolnica za lečenje bolesti zavisnosti
 • Velika posvećenost poslu koji obavljate, svakako je za preporuku i u narednom periodu nećemo razmišljati o obezbeđivanju naših utakmica.
  OK Vizura
 • Sjajna saradnja, odlična organizacija i velike pohvale za profesionalni odnos na utakmicama.
  RK Crvena zvezda
 • Odlična saradnja, velika angažovanost i poverenje da će svaki događaj koji obezbeđuju proći u najboljem redu. Nekoliko godina koje su postavile odličnu osnovu za buduću saradnju...
  FK Vojvodina
 • Svaki muzički spektakl u kome smo firmi Petković Tim security poverili obezbeđenje, je završeno u najboljem redu, bez najmanjeg incidenta. Angažovanost, profesionalnost, požrtvovanje, najkraće je kako se može opisati odnos koji su imali na svakom našem dešavnju. Velika zahvalnost.
  A.K.
 • Vreme reakcije monitoring centra, na provalni događaj i kompletno izvršenje izlaska i obilazak našeg prostora je obavljen u najkraćem roku. Profesionalno, tačno, iskusno i uspešno. Velika zahvalnost na dugogodišnjoj saradnji.
  Euro guma

O nama

Preduzeće Petković Tim Security iz Beograda je osnovano sa ciljem pružanja kompletnog fizičko-tehničkog obezbeđenja u Beogradu i širom Srbije. Kvalitet usluga fizičko-tehničkog obezbeđenja preduzeća Petković Tim Security najbolje možete proveriti pregledom referenci i uvidom u dosadašnje poslovanje.