Višegodišnje
iskustvo

O preduzeću
Petković Tim Security

Petković Tim je vodeća kompanija u oblasti privatnog obezbeđenja. Pružamo usluge velikom broju klijenata u različitim segmentima poslovanja. Iako usluga fizičkog obezbeđenja i dalje predstavlja temelj kompanije, mi kontinuirano radimo na proširivanju naše ponude. To nam omogućava da odgovorimo na sve specifične zahteve naših klijenata, po konkurentnim cenama. Kompanija Petković Tim specijalizovana je za pružanje usluga u oblasti fizičkog obezbeđenja, bezbednosti na radu, video i alarm monitoringa, mobilnog obezbeđenja. Shodno Vašim potrebama, kao i prirodi samog objekta koji se štiti, naš tim će na osnovu urađene bezbednosne procene predložiti najbolje rešenje za Vas i objasniti Vam funkcionalnost i opravdanost svake usluge pojedinačno u tom rešenju.


O NAMA

Reči naših klijenata
Puno znače

 • Specifična vrsta obezbedjenja u našoj ustanovi i odnos koji imamo sa firmom Petković Tim security dugi niz godina, proizveli su veliku i kvalitetnu saradnju i poslovni odnos na najvišem nivou.
  Specijalistička bolnica za lečenje bolesti zavisnosti
 • Velika posvećenost poslu koji obavljate, svakako je za preporuku i u narednom periodu nećemo razmišljati o obezbeđivanju naših utakmica.
  OK Vizura
 • Sjajna saradnja, odlična organizacija i velike pohvale za profesionalni odnos na utakmicama.
  RK Crvena zvezda
 • Odlična saradnja, velika angažovanost i poverenje da će svaki događaj koji obezbeđuju proći u najboljem redu. Nekoliko godina koje su postavile odličnu osnovu za buduću saradnju...
  FK Vojvodina
 • Svaki muzički spektakl u kome smo firmi Petković Tim security poverili obezbeđenje, je završeno u najboljem redu, bez najmanjeg incidenta. Angažovanost, profesionalnost, požrtvovanje, najkraće je kako se može opisati odnos koji su imali na svakom našem dešavnju. Velika zahvalnost.
  A.K.
 • Vreme reakcije monitoring centra, na provalni događaj i kompletno izvršenje izlaska i obilazak našeg prostora je obavljen u najkraćem roku. Profesionalno, tačno, iskusno i uspešno. Velika zahvalnost na dugogodišnjoj saradnji.
  Euro guma

PAKETI

O nama

Preduzeće Petković Tim Security iz Beograda je osnovano sa ciljem pružanja kompletnog fizičko-tehničkog obezbeđenja u Beogradu i širom Srbije. Kvalitet usluga fizičko-tehničkog obezbeđenja preduzeća Petković Tim Security najbolje možete proveriti pregledom referenci i uvidom u dosadašnje poslovanje.